aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Βόμβες» από Αντούνα: «Κατέστρεψαν κάποιον που ήταν πάντα χαρούμενος

«Βόμβες» από Αντούνα: «Κατέστρεψαν κάποιον που ήταν πάντα χαρούμενος

Στο «ναυάγιο» της μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ουσιαστικά ο Ουριέλ Αντούνα.

Προς οριστικό… ναυάγιο φαίνεται να οδηγείται η μεταγραφική υπόθεση του Ουριέλ Αντούνα για τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» αδυνατούν να βγάλουν άκρη με την Κρουζ Αζούλ και όπως όλα δείχνουν, εγκαταλείπουν την περίπτωση του 25χρονου παίκτη.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ο Ουριέλ Αντούνα ξέσπασε στα social media. Ο νεαρός άσος έστρεψε τα βέλη του προς τον μεξικανικό σύλλογο, αφήνοντας αιχμές για τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Το έκαναν. Τελικά το έσπασαν. Τελικά νίκησαν. Κατέστρεψαν κάποιον που ήταν πάντα χαρούμενος, που πάντα χαμογελούσε. Κάποιον που δεν του άξιζε το μίσος. Κάποιον που δεν έκανε τίποτα άλλο από το να διασκεδάζει το κοινό του. Κάποιον που αγάπησε με όλη του την καρδιά. Κάποιον που ήξερε πώς να παραμείνει δυνατός. Τον πλήγωσες, του πήρες την ευτυχία», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Αντούνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ