aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Βόμβα» του ΟΦΗ με Ντέρεκ Μπόατενγκ!

Ετοιμος να κάνει μια πολύ ηχηρή μεταγραφή είναι ο ΟΦΗ, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντέρεκ Μπόατενγκ. Μάλιστα, υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Γκανέζος μέσος σύντομα θα βρεθεί στο Ηράκλειο για να ντυθεί ξανά στα μελανόλευκα μετά από 14 σχεδόν χρόνια.

Το πόσο σύντομα θα γίνει αυτό εξαρτάται από ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη βίζα του ο ποδοσφαιριστής. Εφόσον αυτό λυθεί άμεσα, τότε μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να φτάσει. Ειδάλλως, οι εξελίξεις θα μετατεθούν για την επόμενη εβδομάδα.

Ο γεννημένος το 1983 Μπόατενγκ πρωτοέφτασε στην Ελλάδα το 1999 για χάρη της Καλαμάτας και μετά από δύο χρόνια μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, για να πάει ακολούθως στον ΟΦΗ την αγωνιστική περίοδο 2002-2003. Στη συνέχεια κατέγραψε μια σημαντική καριέρα με περισσότερες από 70 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (Χετάφε, Ράγιο Βαγιεκάνο, Εϊμπαρ), ενώ πέρασε μεταξύ άλλων κι από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας (Φούλαμ), της Γερμανίας (Κολωνία) και της Ουκρανίας (Ντνίπρο). Μάλιστα, το 2013 είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και προπονούνταν στου Ρέντη, δίχως όμως τελικά να παίξει με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο αγωνιζόταν στις ΗΠΑ με την Οκλαχόμα, της οποίας ήταν βασικό στέλεχος και όπου ήταν συμπαίκτης με τον Γιώργο Σαμαρά.

Στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν για την απόκτηση του Δημήτρη Χασομέρη, ενώ στο μέτωπο του τερματοφύλακα έχουν προκριθεί οι περιπτώσεις των Γιάννη Σιδεράκη και Γιώργου Στρέζου, οι οποίοι όμως δεσμεύονται με συμβόλαια με τα Τρίκαλα και τον Παναιγιάλειο αντίστοιχα.

Αναφορικά με το προσεχές ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στη Λαμία, υπολογίζονται οι νεοαποκτηθέντες Παντίδος και Πάγκαλος, καθώς εκδόθηκαν τα δελτία τους, ενώ τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο μήνα ξεπέρασε ο Μπουρσέλης. Διαθέσιμος θα είναι κι ο Ηλίας Κώτσιος, του οποίου η μαγνητική για το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι από τον Οστοϊτς στο ματς με τον Απόλλωνα βγήκε καθαρή. Μάλιστα, ο αρχηγός του ΟΦΗ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας πως «είμαι καλά. Το Σάββατο θα παίξω με τη Λαμία. Δεν το χάνω αυτό το παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ