aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Βόμβα» με Ρολάντο... ψάχνει η ΑΕΚ

«Βόμβα» με Ρολάντο… ψάχνει η ΑΕΚ

Να πάρει ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα έχει εμπειρία και πλούσιο βιογραφικό, ψάχνει η ΑΕΚ και φαίνεται πως έχει ήδη μία περίπτωση που ξεχωρίζει. Κι αυτή, δεν είναι άλλη από τον Πορτογάλο Ρολάντο, τον έμπειρο στόπερ που έχει χάσει την θέση του στην Μαρσέιγ και ψάχνει… δρόμο διαφυγής. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport», ο 31χρονος έχει μιλήσει με την Ένωση και η υπόθεση παραμένει ανοιχτεί, καθώς γνωρίζει ότι με τον Φρανκ Πασί δε θα πάρει ευκαιρίες. Το «κασέ» του είναι υψηλό, κοντά στις 800.000 ευρώ, ποσό που δεν μπορεί να καλύψει εξ ολοκλήρου η ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν δεν «σπάσει» το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ, η Ένωση μπορεί να κινηθεί και για τον δανεισμό του, καλύπτοντας μέρος του μισθού του. Το βιογραφικό του, θεωρείται εξαιρετικό, αφού έχει περάσει από Πόρτο, Νάπολι, Ίντερ, Άντερλεχτ, πριν ο Μίτσελ να τον πάρει στην Μασσαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ