aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Βόμβα» Μάντζιου: «Το παλεύουμε για Τσόρι και Καμπιάσο»

«Βόμβα» Μάντζιου: «Το παλεύουμε για Τσόρι και Καμπιάσο»

Το κόλπο γκρόσο στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού επιχειρεί να κάνει ο Απόλλων Σμύρνης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ART», ο Άκης Μάντζιος επιβεβαίωσε πως η Ελαφρά Ταξιαρχία προσπαθεί να κάνει δικό της τόσο τον Τσόρι Ντομίνγκες όσο και τον Εστέμπαν Καμπιάσο, με τις δύο περιπτώσεις να είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Οι δύο Αργεντίνοι άσοι μένουν ελεύθεροι στα τέλη του Ιουνίου από τον Ολυμπιακό και παραμένει άγνωστο εάν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους «ερυθρόλευκους». Κάπως έτσι, οι «κυανόλευκοι» προσπαθούν να πείσουν τους δύο παίκτες να συνεχίσουν την καριέρα τους σε αυτούς, θέλοντας να πυροδοτήσουν… βόμβα μεγατόνων!

«Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις και χρειάζεται σωστό τάιμινγκ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο και βάσει των δυνατοτήτων μας. Θα είναι τιμή για την οικογένεια του Απόλλωνα να έρθουν παίκτες τέτοιου βεληνεκούς. Πρέπει να περιμένουμε. Δεν είναι κάτι προχωρημένο ή ανακοινώσιμο.

Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις. Τα δεδομένα είναι μεγάλα για μία ομάδα. Αν υπάρχουν παράθυρα ανοικτά για μία τέτοια κίνηση και υπάρχει η δυνατότητα, τότε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ήταν η απάντηση του Άκη Μάντζιου στην ερώτηση για το αν ο Απόλλων Σμύρνης ενδιαφέρεται για τους Τσόρι και Καμπιάσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ