aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Βόμβα» για ανακατασκευή της Λεωφόρου από Γιαννακόπουλο

«Βόμβα» για ανακατασκευή της Λεωφόρου από Γιαννακόπουλο

Για Plan B με ανακατασκευή της Λεωφόρου έκανε λόγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αν δεν προχωρήσει το σχέδιο με το Athens Alive. «Στόχος η κούπα», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Euroleague.

O ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα των «πράσινων» στην Euroleague και όταν ρωτήθηκε για τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος και το σχέδιο του Athens Alive, ανέφερε στη κάμερα της Nova:

«Όλοι έχουμε ενημερωθεί πως έχει γίνει η μεταβίβαση στον Παιρόζ. Θα Αυτό είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων να ολοκληρωθεί. Το Athens Alive προχωρά με βάση το σχέδιό μας. Είμαστε όλοι ταγμένοι και πιστεύουμε πως θα προχωρήσει. Αν δεν συμβεί αυτό, υπάρχει πάντα ένα Plan B που περιλαμβάνει ανακατασκευή της Λεωφόρου. Πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε εκεί. Αν προχωρήσει το Athens Alive θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται εδώ στο ΟΑΚΑ, στον χώρο του».

Επιπρόσθετα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε και για το ματς με την Μακάμπι, καθώς και για τους φετινούς στόχους των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης στην Euroleague, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο την κούπα. Θέλουμε να πάμε στο Final Four και να το σηκώσουμε κιόλας».

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε και στη σχέση του συλλόγου με την Euroleague, τονίζοντας: «Έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές. Τα είδαμε, τα διορθώσαμε. Θέλουμε να έχουμε μία καλή χρονιά, με πρωταγωνιστές τους αθλητές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ