aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Βόμβα: Επέστρεψε ο Κέβιν Μιραλάς!

Ο Ολυμπιακός έχοντας μεγάλο και βασικό σύμμαχό του τον Κέβιν Μιραλάς πλησιάζει στο να πετύχει το deal του… χειμώνα! Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά και διαπραγματεύσεις σε καλό πια κλίμα για το come back του διεθνούς εξτρέμ της Έβερτον και άλλοτε άσου του Ολυμπιακού!

Μέχρι και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πάρει πάνω του την υπόθεση για να τελειώσει άμεσα το θέμα και θετικά, προκαλώντας έτσι ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας. Ο Μαρινάκης με αυτόν τον τρόπο και θα στηρίξει τον Γκαρθία με μία σπουδαία κίνηση και θα επιφέρει και μεγάλο ενθουσιασμό στους οπαδούς του συλλόγου.

Οι αρχικές πληροφορίες μιλούν για έναν δανεισμό με οικονομική υπέρβαση από μεριάς του Ολυμπιακού και οψιόν αγοράς. Κάποιες πηγές διέρρεαν πως ο Ολυμπιακός ήταν αποφασισμένος για όλα και ακόμα και για αγορά. Η υπόθεση Μιραλάς βαδίζει σε καλό δρόμο και από την στιγμή που θα κυλήσουν όλα όπως πρέπει ο Βέλγος άσος μπορεί να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα για να είναι εδώ ακόμα και μέχρι Τρίτη ή Τετάρτη.

Σε μία τέτοια περίπτωση πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο να μην υπάρξει άλλη κίνηση για μπροστά από τον Ολυμπιακό. Στις τάξεις του κόσμου του Ολυμπιακού επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για την προσπάθεια αυτοί και άπαντες περιμένουν το happy end. Άλλωστε στην ιστορία αυτή το μόνο… εμπόδιο ήταν η Έβερτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ