aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒόμβα: «Ενώνονται» οι μεγάλοι στην Ελλάδα!

Βόμβα: «Ενώνονται» οι μεγάλοι στην Ελλάδα!

Οι τέσσερις «μεγάλοι» της Σούπερ Λιγκ είναι αρνητικοί όχι μόνο για την ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ, αλλά γενικότερα κατά της διαδικασίας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάποια απόφαση.

Βγαίνοντας από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν ξεκάθαρος: «Είμαστε κατά των πλέι οφ». Η ανάδειξη του Πρωταθλητή μέσω της διαδικασίας του μίνι πρωταθλήματος ήταν από την αρχή ξεκάθαρο πως δεν θα είχε σύμμαχο τον Ολυμπιακό, όμως την τάση που εξέφρασε ο εκ των αντιπροέδρων του δείχνουν ότι ενστερνίζονται και οι άλλοι «μεγάλοι». Και αφορά ολόκληρη τη λογική των πλέι οφ.

Η πρόταση για τη μη διεξαγωγή πλέι οφ έπεσε από την ΑΕΚ, προκειμένου λόγω Μουντιάλ να γίνει φέτος πρωτάθλημα με 30 αγωνιστικές και στη συνέχεια να εξεταστεί το πλάνο συνολικά ενόψει αναδιάρθρωσης, προκειμένου να μελετηθεί καλύτερα το πλάνο των αλλαγών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, και ο ΠΑΟΚ  επίσης δεν βλέπουν με καλό μάτι τόσο την ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ, όσο και του δεύτερου, όπως δηλαδή συνέβαινε μέχρι τώρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κοινή πρόταση ούτε υπάρχει οριστική απόφαση κοινής πλεύσης, όμως είναι πιθανόν να υπάρξουν στο άμεσο μέλλον σχετικές ενέργειες. Ωστόσο, αυτό σε πρώτη φάση έρχεται σε αντίθεση με το πλάνο της NOVA, με την οποία οι σχέσεις είναι ούτως ή άλλως σε οριακό σημείο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ