aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Βλέπει «ζεστά» τον Λυκογιάννη!

Υπάρχει θέμα Μπάμπη Λυκογιάννη για Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου μπακ που αποχώρησε από το λιμάνι το 2015 και αγωνίζεται από τότε στην Στρουμ Γκρατς. Μπορεί ο Κούτρης να έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους των Πειραιωτών με την παρουσία του στους πρώτους του μήνες στην ομάδα, έχοντας κάνει -όπως είναι φυσιολογικό- και κάποιες κακές εμφανίσεις, αλλά μετά από αυτόν δεν φαίνεται να υπάρχει αξιόπιστη λύση. Ο Χρβόγε Μίλιτς, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Φιορεντίνα, δεν έχει σταθεί άξιος των προσδοκιών, μετρά μόλις τέσσερις συμμετοχές και ουσιαστικά δεν υπολογίζεται εδώ και αρκετό καιρό.

Έτσι, ο Ολυμπιακός δείχνει ζεστός για… comeback του Λυκογιάννη (είχε ακουστεί πρόσφατα για την ΑΕΚ), που αγωνίζεται στην Αυστρία και τη Στρουμ Γκρατς από το 2015, όταν και αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά και ενώ είχε περάσει από Λεβαδειακό και Εργοτέλη όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι τον έχουν στη λίστα τους ενόψει της προσεχούς μετεγγραφικής περιόδου και ίσως βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας με την ομάδα της Αυστρίας που λογικά δεν θα θέλει να τον χάσει… τζάμπα τον Ιούνιο.

Εξάλλου, γίνεται… μάχη για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό, στο σημερινό ματς (19:30), με τους ερυθρόλευκους να έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν τρεις παίκτες (Σισέ, Ένχελς και Μποτία) για δύο θέσεις και στον άξονα τα πράγματα είναι ακόμα πιο ρευστά με τρεις παίκτες (Μάρτινς, Ζιλέ, Ανδρούτσος, το πιθανότερο να προτιμηθεί ένας εκ των δύο πρώτων) να παλεύουν για μια θέση, ενώ ο Ταχτσίδης θεωρείται σίγουρος. Ο Ρομαό είναι τιμωρημένος, ενώ δύσκολα θα είναι στην 18άδα ο Οφόε, ο οποίος μάλλον θα προφυλαχθεί εν όψει του «τελικού» της Τετάρτης με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα.

Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Φορτούνης, ενώ σίγουροι είναι για την ενδεκάδα και οι Μάριν, Σεμπά και Ανσαριφάρντ. Θέση για την αποστολή διεκδικεί ο Μπεν που πλέον είναι εντάξει ιατρικά, αλλά έχει απουσιάσει αρκετά και βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση, ενώ ανέτοιμος κρίνεται ο Εμενίκε, ο οποίος επέστρεψε την Πέμπτη στου Ρέντη έπειτα από σχεδόν μια εβδομάδα στην Μπολόνια, όπου έκανε θεραπεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ