aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Βλέπει» Τζουρού η ΑΕΚ!

Αποφασισμένη να ψωνίσει αμυντικό «από το πάνω ράφι» παρουσιάζεται η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», η αναζήτηση στόπερ που γίνεται εδώ και καιρό από την «Ένωση» έχει καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις πρωτοκλασάτων παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ένας εξ αυτών λοιπόν φέρεται να είναι ο Γιοάν Τζουρού.

Ο Ελβετός στόπερ (που μένει ελεύθερος από το Αμβούργο και προ ημερών προτάθηκε και στον Ολυμπιακό) έχει τεθεί στα υπόψη των «κιτρινόμαυρων». Και αν μη τι άλλο αποτελεί μια ελκυστική επιλογή, δεδομένου του βιογραφικού του.

Παρόλο που βαδίζει στα 30, ο Τζουρού έχει ήδη μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, μετρώντας 140 συμμετοχές με την Άρσεναλ, 104 με το Αμβούργο και 67 παρουσίες στην εθνική του ομάδα.

Πάντως η περίπτωσή του -ακόμα και αν η ΑΕΚ αποφασίσει να κάνει κίνηση- δεν είναι εύκολη, καθώς ενδιαφέρον φέρονται να έχουν δείξει Σεβίλλη, Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας, ενώ το κασέ του κινείται στις 600.000-700.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ