aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Βλέπει» Παπουνασβίλι ο Παναθηναϊκός

«Βλέπει» Παπουνασβίλι ο Παναθηναϊκός

Θέλει Παπουνασβίλι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» κοιτάζουν έντονα την αγορά της Ισπανίας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο λόγω της παρουσίας του Τσάβι Ρόκα και μια περίπτωση που δείχνει να απασχολεί σοβαρά είναι του Γεωγιανού μεσοεπιθετικού , σύμφωνα με τη «Live Sport».

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στον άξονα και κυρίως στο δεξί «φτερό» ανήκει στη Ρεάλ Σαραγόσα από το 2017, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ντιναμό Τιφλίδας (είναι προϊόν των Ακαδημιών τους) και έχει παίξει ως δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός διότι δεν είναι στα βασικά πλάνα του Βίκτορ Φερναντέθ. Μπορεί να έχει 11 συμμετοχές στη Segunda Division, αλλά σε καμία από αυτές δεν έχει παίξει για 90 λεπτά. Μόνο στο Κύπελλο έχει παίξει σε ολόκληρο ματς.

Φάνηκε να βρίσκεται κοντά σε μετακίνηση στη Ρασίνγκ Σανταντέρ, αλλά παρουσιάζονται δυσκολίες, διότι δεν σκοπεύει να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιό του (περίπου 80.000 ευρώ) μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως επιθυμεί η Σαραγόσα. Σίγουρα, πάντως, πρόκειται για μια περίπτωση που δεν είναι εύκολη για τον Τσάβι Ρόκα και τον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ