aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Βλέπει» Πάουλο Ολιβέιρα για την άμυνα

«Βλέπει» Πάουλο Ολιβέιρα για την άμυνα

Βροχή πέφτουν τα ονόματα αναφορικά με τον εκλεκτό του Μάρκο Σίλβα για το κέντρο της άμυνας. Και είναι αλήθεια πως στη λίστα του Σίλβα υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που εξετάζει, όπως αυτή του Αντερλάν Σάντος.

Πληροφορίες πάντως από την Πορτογαλία βάζουν στο παιχνίδι ένα καινούργιο όνομα. Ο λόγος για τον Πάουλο Ολιβέιρα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 αλλά είναι στην πόρτα της εξόδου βλέποντας τη σεζόν που τελείωσε να μην είναι στα βασικότατα πλάνα του Ζεσούς. Αντίθετα, ο 24χρονος άσος την περσινή σεζόν με τον Σίλβα στον πάγκο της Σπόρτινγκ ήταν από τα πρώτα βιολιά της ομάδας με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στις ικανότητές του. Σύμφωνα λοιπόν με τους Πορτογάλους, ο Πάουλο Ολιβέιρα είναι παίκτης που εξετάζει σοβαρά ο Ολυμπιακός την ώρα που η Σπόρτινγκ είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με 2-3 εκατ. ευρώ.

«Πρόταση σε Βιλένα»

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Τόνι Βιλένα με τους Ιταλούς να το πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω. Ο 21χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από τη Φέγενορντ, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Corriere dello Sport», έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό. Εκτός από τον Ολυμπιακό τον Βιλένα τσεκάρουν και προσπαθούν να αποκτήσουν η Ιντερ, το Αμβούργο, η Πόρτο, η Μαρσέιγ, η Εσπανιόλ και η Λέστερ, κάτι που παραδέχτηκε και ο εκπρόσωπός του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ