aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Βλέπει Φλέτσερ η ΑΕΚ

Η αναζήτηση του στράικερ που θα κάνει τη διαφορά συνεχίζεται στην ΑΕΚ, με το βλέμμα των ανθρώπων της Ενωσης να βρίσκεται στο Euro, προκειμένου να έχει άποψη για κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις που έχουν προταθεί και αγωνίζονται στις ομάδες, οι οποίες μετέχουν στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Θα ήταν ιδανικό η προσθήκη φορ να έχει παρουσία στα γήπεδα της Γαλλίας για να κάνει και επικοινωνιακό γκελ. Βεβαίως, προηγείται η ουσία και η απόκτηση ενός φορ που πραγματικά θα δώσει το κάτι παραπάνω και θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης.

22 εκατ. ευρώ για τον Σκωτσέζο!

Μία περίπτωση πάντως που προέκυψε εσχάτως είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτή του Στίβεν Φλέτσερ. Ο 29χρονος διεθνής (28 ματς – 8 γκολ) δεν δίνει το «παρών» φυσικά στο Euro διότι η Σκωτία λείπει από τη διοργάνωση, αλλά έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό και εξετάζεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ύψους 1,85 μ. στράικερ ανήκει στη Σάντερλαντ και έχουν δαπανηθεί πολλά εκατομμύρια ευρώ για χάρη του στο παρελθόν.

Οι «μαύρες γάτες» πρόσφεραν 12 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν τον Αύγουστο του 2012 από τη Γουλβς, η οποία είχε δώσει 7 εκατ. ευρώ στην Μπέρλνι, ένα ποσό που αποτέλεσε ρεκόρ αγοράς στην ιστορία της τον Ιούνιο του 2010. Η τελευταία είχε καταβάλει 3 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τη Χιμπέρνιαν τον Ιούνιο του 2009. Το τελευταία εξάμηνο ο Φλέτσερ έπαιζε δανεικός στη Μαρσέιγ (12 ματς-2 γκολ) και είναι μεγάλη η πιθανότητα να τον δανείσει εκ νέου η Σάντερλαντ, στην οποία κατέγραψε 93 συμμετοχές και 24 γκολ (23 γκολ είχε στη Γουλβς σε 2 χρόνια, 8 στην Μπέρνλι σε μία σεζόν και 43 στη Χιμπέρνιαν σε μία 5ετία).

Πάντα ζεστά για Μπαλντέ και Τζούριτς

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχουν εγκαταλειφθεί οι περιπτώσεις των Ιμπραΐμα Μπαλντέ και Μίλαν Τζούριτς. Θα εξαντληθούν οι πιθανότητες για τον Βόσνιο στράικερ, αλλά μόνο αν καμφθούν οι αντιστάσεις της Τσεζένα και τον δώσει δανεικό με οψιόν αγοράς, κάτι που δεν φαντάζει για την ώρα εφικτό. Το πιο λογικό σενάριο είναι να πουληθεί σε κάποια από τις ενδιαφερόμενες από Ιταλία, Αγγλία και Γερμανία. Οσον αφορά τον ελεύθερο Αφρικανό, οι απαιτήσεις του κρίνονται ακόμα υψηλές και γίνονται τα σχετικά παζάρια, την ώρα που υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ