aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Βλέπει» Ανσαριφάρντ ο Άρης

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης, δίνει στις ομάδες την ευκαιρία να επισπεύσουν σε κάποιο βαθμό τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και να κάνουν τις πρώτες διερευνητικές κρούσεις για παίκτες.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η ΠΑΕ Άρης, που εφόσον λύσει το θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIFA, είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί σημαντικά. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι στην λίστα σύμφωνα με την Sportday, είναι και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, που έχει παραχωρηθεί στη Νότιγχαμ, αλλά το πέρασμά από την Αγγλία δεν στέφθηκε από επιτυχία, αρέσει στους «κίτρινους» και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το όνομά του, είχε πέσει στο… τραπέζι και το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως προκρίθηκε η λύση του Μπράουν Ιντέγε. Το θετικό στην περίπτωση του Ιρανού επιθετικού, είναι πως σύντομα θα είναι και κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, καθώς είναι δεσμευμένος με ελληνίδα. Μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον προχωρήσει και με ποια μορφή θα γίνει σε αυτή την περίπτωση η μεταγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ