aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒΙΝΤΕΟ: Από την ανακοπή καρδίας στα γήπεδα της Κύπρου ο Ολαϊτάν

ΒΙΝΤΕΟ: Από την ανακοπή καρδίας στα γήπεδα της Κύπρου ο Ολαϊτάν

Ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας είναι με κάθε επισημότητα ο Μάικλ Ολαϊτάν. Ο Νιγηριανός άσος με θητεία στον Ολυμπιακό Πειραίως θα αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία με τα χρώματα της ομάδας του Δημήτρη Μασιά.

Η μοίρα, πάντως, του έπαιξε άσχημο παιχνίδι μια και στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τον Μάρτιο του 2014 κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κι από τότε η πορεία του πήρε φθίνουσα πορεία. Δόθηκε δανεικός σε Εργοτέλη, Τβέντε, Κόρτραϊκ και τελικά το 2016 οι Πειραιώτες τον άφησαν ελεύθερο για να πάει στον Πανιώνιο.

Διαβάστε επίσης: Aπό τον…. Ολυμπιακό Πειραιώς στην Β’ Κατηγορία της Κύπρου ο Ολαϊτάν!

Στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να διακριθούν ή και να «αναστήσουν» την καριέρα τους ο Ολαϊτάν δεν μπόρεσε… Έμεινε στην Πλατεία μέχρι τον Φλεβάρη του 2017 και αποδεσμεύτηκε. Αργότερα, χρειάστηκε να έρθει το καλοκαίρι για να υπογράψει με την Σαμτρέντια της Γεωργίας.

Με τη συγκεκριμένη ομάδα έδωσε 14 ματς και βρήκε δίχτυα έξι φορές. Έπειτα, υπέγραψε στον Απόλλωνα Πόντου μέχρι το καλοκαίρι του 2019 αλλά δεν κατάφερε να επανέλθει και πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο και την Αγία Νάπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ