aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΒιεϊρίνια: «Καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ»

Βιεϊρίνια: «Καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ξεκαθάρισε πως δε δέχτηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο χρονικό διάστημα και πως αν αυτό είχε συμβεί, τότε θα την είχε μελετήσει. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Βόλφσμπουργκ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Βλάνταν Ίβιτς και θεωρεί πως θα κάνει εξαιρετική δουλειά στον πάγκο των «ασπρόμαυρων», ενώ έδειξε ενημερωμένος και για την πορεία της ομάδας στα play off. Ο Βιεϊρίνια μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport». Αναλυτικά δήλωσε:

-Εχεις πει ότι θέλεις να κλείσει την καριέρα σου στον ΠΑΟΚ. Είναι νωρίς βέβαια να μιλάμε για το τέλος, αλλά θέλεις να επιστρέφεις; Σου έχει γίνει πρόταση;

«Όχι, δεν μου έγινε οικονομική πρόταση να επιστρέψω. Είχαμε μιλήσει τον πρώτο χρόνο που ήταν εδώ ο Σαββίδης για να έρθω ως δανεικός κάτι που δεν έγινε, γιατί μιλούσαμε μόνο και δεν έγινε πρόταση. Πρώτα πρέπει να γίνει πρόταση στην ομάδα και μετά σε μένα Αν θα έχω πρόταση θα κάτσω και θα την δω. Είναι ψέμα ότι μου είχε γίνει πρόταση».

-Με Ίβιτς προπονητή έχει στόχο πλέον την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

«Διαβάζω τα νέα του ΠΑΟΚ. Είδα ότι κέρδισαν με 2-0 τον Πανιώνιο, ξέρω τον Ιβιτς ως παίκτη και ως άνθρωπο και έχει κάνει φανταστική δουλειά. Είναι η πρώτη φορά που είναι σε τόση πίεση. Αυτό που κάνει δεν είναι εύκολο και του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο».

-Το θέμα προπονητή είναι ανοιχτό ακόμη, ο Ίβιτς μπορεί να μείνει, αλλά είναι πιθανό ο νέος προπονητής στον ΠΑΟΚ να είναι Πορτογάλος. Ακούγονται έντονα τα ονόματα των Σάντος, Φονσέκα και Κονσεϊσάο. Τι έχεις να πεις;

«Τον Σάντος τον ξέρουμε, δε χρειάζεται να πω κάτι. Ο Κονσεϊσάο είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πραγματικά. Κι αυτός αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα αν είχε πρόταση θα το σκεφτόταν πολύ να έρθει. Ο Φονσέκα είναι νέος προπονητής, που έκανε τρομερά πράγματα στην Πορτογαλία, είχε βγάλει την Πάσος Φερέιρα στην Ευρώπη μετά πήγε στην Πόρτο αλλά εκεί ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί ήταν με νέους παίκτες και δεν ήταν εύκολο να κάνει κάτι καλό. Για την Πόρτο το καλά είναι… να κερδίσεις τα πάντα. Φέτος έκανε τρομερή σεζόν στην Μπράγκα. Αν ήμουν στον ΠΑΟΚ θα ήθελα τον Σάντος γιατί δούλεψα μαζί του, είναι ένας προπονητής που αγαπώ και με έχει βοηθήσει. Και ο Κονσεϊσάο όμως έκανε καλή δουλειά στην Γκιμαράες αλλά και ο Φονσέκα στην Μπράγκα».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ που περιμένει να γυρίσεις;

«Τον κόσμο τον αγαπάω. Περιμένω τη στιγμή που θα έρθω και πάλι στον ΠΑΟΚ να κερδίσω έναν τίτλο με την ομάδα».

-Ετοιμάζεσαι και για το Euro… Ποιος είναι ο στόχος;

«Στόχος στο Euro είναι πρώτα να περάσουμε στους ομίλους, να φτάσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Έχουμε ομάδα για να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ