aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Βέτο» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Σούπερ Λιγκ για το ντέρμπι

«Βέτο» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Σούπερ Λιγκ για το ντέρμπι

Εντονη αντίδραση τόσο από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, όσο κι από τη Λίγκα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA θέτουν βέτο για διεξαγωγή του κυριακάτικου ντέρμπι στις 16:00, λόγω του τέταρτου τελικού στο μπάσκετ.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, η απόφαση που πάρθηκε για τις ώρες διεξαγωγής των δύο αγώνων την προσεχή Κυριακή για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και τον τέταρτο τελικό του μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ήταν να γίνει το μεν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 16:00 και το «αιώνιο» ντέρμπι στις 22:00.

Στην απόφαση αυτή ωστόσο αντιδρούν έντονα τόσο οι δύο Δικέφαλοι, όσο όμως και η ίδια η Λίγκα. Ο πρώτος λόγος της διαφωνίας αφορά στην υγεία των ποδοσφαιριστών, καθώς η ζέστη θα είναι αφόρητη και η καταπόνηση ιδιαίτερα μεγάλη για τους παίκτες.

Από εκεί και πέρα όμως τονίζουν ακόμα κι έτσι δεν εκλίπουν λόγοι ασφαλείας, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα πιθανό “ραντεβού” οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Στη Σούπερ Λιγκ πάντως είναι κάθετοι στο να μην αλλάξει η μέρα διεξαγωγής του αγώνα, καθώς θα… τιναχτούν τα πλέι οφ στον αέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ