aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Βέλη» Βαλμπουενά για Βίλας-Μπόας!

Σκληρή κριτική στον Αντρέ Βίλας-Μπόας από τον Βαλμπουενά.

Η Μαρσέιγ είναι σε πολύ κακό… φεγγάρι το τελευταίο διάστημα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δέχεται αρνητικά σχόλια για την εικόνα που παρουσιάζουν οι Μασσαλοί.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν επικρίνει τον 43χρονο τεχνικός είναι και ο άσος του Ολυμπιακού.

Διότι, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον «αέρα» του «RMC» αναρωτήθηκε: «Είναι στη Μαρσέιγ εδώ και ενάμιση χρόνο. Βελτίωσε την ομάδα του; Καθόλου! Δεν προόδευσε καθόλου».

Ο 36χρονος άσος μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες. «Τρεις μήνες αργότερα, η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Οι πρώτοι που φταίνε είναι οι παίκτες. Υπάρχουν βαθύτερα προβλήματα στη Μαρσέιγ, σε όλα τα επίπεδα. Όταν φοράς τη φανέλα της Μαρσέιγ οφείλεις να έχεις προσωπικότητα, χαρακτήρα και αυτοεκτίμηση. Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά. Όταν δέχεσαι ένα γκολ, αντιδράς σε νορμάλ συνθήκες. Εδώ δεν είδαμε αντίδραση. Ξέρω καλά τον Στiβ (σ. Μανταντά). Το βλέπω στο πρόσωπό του. Είναι αρχηγός χωρίς κουράγιο, απογοητευμένος εντελώς από αυτήν την κατάσταση. Το βλέπω στην έκφραση του προσώπου του», τόνισε ο Βαλμπουενά.

«Δεν έχει βελτιώσει καθόλου την ομάδα. Με τη Λανς όλοι έρχονταν δεύτεροι στη μπάλα, όλοι ήταν χαμένοι στο γήπεδο. Με τη Νιμ έδωσαν την αίσθηση ότι άγγιξαν πάτο, αλλά υπάρχει και πιο κάτω. Ήταν καταστροφικό από όπου και να το πιάσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να τα βάλουμε στο τραπέζι και να στείλουμε τελεσίγραφα. Ο Eyraud (σ.σ. πρόεδρος) έχει μεγάλο μέρος της ευθύνης, το ίδιο και ο Μακούρ (σ.σ. ιδιοκτήτης), δεν τον έχουμε δει καθόλου», πρόσθεσε ο άσος των Πειραιωτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ