aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒάζουν πλάτη στον Παναθηναϊκό οι παίκτες με τις... ευλογίες Μπεργκ

Βάζουν πλάτη στον Παναθηναϊκό οι παίκτες με τις… ευλογίες Μπεργκ

Βγαίνει… λευκός καπνός στη δύσκολη συγκυρία που έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, οι παίκτες του τριφυλλιού είναι καταρχήν θετικοί στο να βάλουν πλάτη στα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου και να αποδεχθούν την πρόταση που τους παρουσιάστηκε σχετικά με την αποπληρωμή της δόσης του Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα βρέθηκαν στο Κορωπί ο οικονομικός διευθυντής της ομάδας, Αγισήλαος Τουμαζάτος, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου για να… ανοίξουν τα χαρτιά τους στους ποδοσφαιριστές.

Τους πρότειναν, λοιπόν, να πληρωθούν άμεσα το 40% του συνολικού ποσού της δόσης που τους αναλογεί, δηλαδή τις 500.000 ευρώ από το 1.300.000. Χρήματα τα οποία υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα ταμεία της ΠΑΕ και είναι διαθέσιμα για τους παίκτες. Όσον αφορά το υπόλοιπο 60%, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πρότειναν να κατατεθεί στο τέλος του Ιανουαρίου, όταν και προβλέπεται η ομάδα να εισπράξει περίπου 750.000 ευρώ από την πώληση του Μπεργκ στην Αλ Αΐν, ποσό το οποίο θα «πάει» ολόκληρο για την αποπληρωμή της δόσης του Οκτωβρίου.

Αφότου άκουσαν την εν λόγω πρόταση, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη κλείστηκαν στα αποδυτήρια κάνοντας μία μίνι σύσκεψη για να αποφασίσουν το τι μέλλει γενέσθαι. Εκεί, σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν καταρχήν θετικοί στο να υπογράψουν το συγκεκριμένο διακανονισμό και να βάλουν, ουσιαστικά, πλάτη. Βέβαια, θα πρέπει πάντα να υπάρχουν και κάποιες επιφυλλάξεις, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, αφού πιθανώς κάποιος ή κάποιοι να λειτουργήσουν διαφορετικά…

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποδεχθούν οριστικά την πρόταση που τους κατατέθηκε σήμερα, τότε μέχρι τη Δευτέρα θα πέσουν οι σχετικές υπογραφές, θα αποφευχθούν τυχόν προσφυγές και φυσικά η ομάδα θα κερδίσει πολύ χρόνο στη «μάχη» που γίνεται για να μην πέσει στα… βράχια.

Άλλωστε, η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και εφόσον το τριφύλλι καταφέρει να μην χάσει κανέναν ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο με προσφυγή, τότε θα έχει την ευκαιρία να πουλήσει όσους θεωρεί ότι πρέπει να πουληθούν, προκειμένου να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά του και να φανεί ακόμα πιο συνεπής στις υποχρεώσεις που θα «τρέχουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ