aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒαθμολογία Β' γύρου: Όγδοος ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Β’ γύρου: Όγδοος ο Παναθηναϊκός

Η κατάρρευση του Παναθηναϊκού μετά τη διακοπή, τον φέρνει εκτός εξάδας στην άτυπη βαθμολογία του β’ γύρου της Super League.

Ο Παναθηναϊκός έκανε έναν ονειρικό πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα, τερματίζοντας όχι μόνο αήττητος, αλλά και με μόλις μία απώλεια σε 13 αγωνιστικές (12-1-0), όταν απέφυγε την ήττα στην εκπνοή από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Κάπως έτσι, οι Πράσινοι πήγαν στη διακοπή του πρωταθλήματος με διαφορά 8 βαθμών από τη 2η ΑΕΚ και 12 από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που ισοβαθμούσαν στην 3η θέση της Super League.

Κι όμως, αρκούσαν έξι αγωνιστικές στον β’ γύρο, λιγότερο από το μισό δηλαδή, ενώ μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και τα πλέι οφ μπροστά μας, για να… ξεπουπουλιαστεί το “μαξιλαράκι” που είχε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Πρώτα η γκέλα στην έδρα του ουραγού Ιωνικού (1-1), όπου δέχτηκε την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μετά δεύτερη διαδοχική, ακόμα πιο μεγάλη, με δεδομένο ότι ήταν εντός έδρας, αποφεύγοντας στο 97′ την ήττα από τον ΟΦΗ (1-1). Ακολούθησε η δύσκολη νίκη στη Λιβαδειά (0-1), η πρώτη φετινή ήττα με το 1-0 από την ΑΕΚ και το πολύ αγχωτικό διπλό στα Γιάννενα (0-1) στις καθυστερήσεις. Όλα αυτά, πριν έρθει το απίθανο χθεσινό “στραπάτσο” με το 0-3 από τον ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός είδε την ΑΕΚ να τον πλησιάζει μόλις στον 1 βαθμό πλέον, ενώ από πίσω ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό βρίσκονται στο -6 και φυσικά έχουν μπει κι εκείνοι γερά στο κόλπο του τίτλου.

Αν θέλουμε να σταθούμε μόνο στο κομμάτι του β’ γύρου του πρωταθλήματος, προφανώς βέβαια στο τέλος γίνεται πάντα το ταμείο, μέχρι στιγμής το Τριφύλλι βρίσκεται στην 8η θέση της άτυπης αυτής βαθμολογίας! Η ΑΕΚ είναι 1η με 15 βαθμούς, ακολουθούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με 14 β., ενώ ο Άρης έχει 10 β. και οι Ατρόμητος, ΟΦΗ, ΠΑΣ από 9 β., με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί στους 8β., λίγο πάνω από τον 9ο Λεβαδειακό. Η διαφορά τους είναι στο μεταξύ τους παιχνίδι… Έπονται οι Βόλος, Αστέρας από 5β., ο Παναιτωλικός με 4 β., η Λαμία με 3 β. και ο Ιωνικός με 1 β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ