aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒαρβάτο «φιρμάνι» για τον Παναθηναϊκό από Ταυλαρίδη!

Βαρβάτο «φιρμάνι» για τον Παναθηναϊκό από Ταυλαρίδη!

Ο Γενάρης είναι ο μήνας των εξελίξεων στη σχέση του Παναθηναϊκού με τον Στάθη Ταυλαρίδη. Στην ανατολή του 2015 μεταπήδησε από το Περιστέρι στο Κορωπί, έναν χρόνο μετά υπέγραψε πρόωρη ανανέωση συμβολαίου (μέχρι το καλοκαίρι του 2017) και τώρα «μπουμπούνισε» την προσφυγή διεκδικώντας -πέραν της ελευθερίας του- ένα ποσό που υπερβαίνει τις 250.000 ευρώ!

Σε αυτές τις αξιώσεις συμπεριλαμβάνονται ληξιπρόθεσμες οφειλές (ένα μικρό μέρος από το πρώτο συμβόλαιο, οι δόσεις Οκτωβρίου, Δεκεμβρίου από τη σεζόν 2016-17 και μισθοί), η εφορία που βάσει συμφωνίας έπρεπε να καλυφθεί από την ΠΑΕ και η αποζημίωση για το υπόλοιπο της σεζόν. Η προσφυγή κοινοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω δικαστικού επιμελητή και θα εκδικαστεί τη Δευτέρα.

Από σήμερα πάντως ο Στάθης Ταυλαρίδης δεν έχει λόγο να εμφανίζεται στο Κορωπί για προπόνηση. Στη διάρκεια της θητείας του στο «τριφύλλι» αγωνίστηκε σε 48 παιχνίδια (με 3 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις, μέχρι βέβαια το περασμένο καλοκαίρι που τέθηκε εκτός πλάνων. Θεώρησε τότε έλλειψη σεβασμού την απόφαση να προπονείται ξεχωριστά από την ομάδα (μαζί με τους άλλους «κομμένους») και το ραγισμένο γυαλί θρυμματίστηκε τώρα με την προσφυγή. Ο Ταυλαρίδης πάντως που θα γιορτάσει στις 25 του μήνα τα 37α γενέθλιά του έχει ακόμη πέραση. Οπως έχει και προτίμηση να παραμείνει στην Αθήνα με την προοπτική να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του φιλόδοξου και φερέγγυου οικονομικά Απόλλωνα Σμύρνης.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ