aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒαρέλα: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Ολυμπιακό!»

Βαρέλα: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Ολυμπιακό!»

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την απόφασή του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και απάντησε στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει περί «σφήνας» του Ολυμπιακού, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν φορούσε ποτέ την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Για την ανατροπή δεδομένων και την παραμονή του στον ΠΑΟΚ είπε: «Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο έντονες οι τελευταίες ημέρες. Τώρα συνειδητοποιώ τι έγινε. Όλο αυτό που έζησα με την οικογένειά μου. Νιώθω ευχαριστημένος, είναι τέλειο αυτό που συνέβη. Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ που με περίμενε και μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να παίζω στον ΠΑΟΚ».

Για το ότι ήταν έτοιμος να φύγει λίγο πριν αλλάξει απόφαση και παραμείνει εν τέλει στον ΠΑΟΚ: «Είχα ετοιμάσει τα πράγματά μου για την Πορτογαλία. Ήμουν έτοιμος να φύγω, γύρω στις 11 το πρωί μίλησα με τη σύζυγό μου, άρχισα να το ξανασκέφτομαι και στις 12 πήρα την απόφαση να μείνω».

Για τη συνομιλία με τον Βιεϊρίνια και τον ρόλο που έπαιξε: «Τυχαία βρεθήκαμε στη μπουτίκ όταν πήγα να πάρω φανέλες για τα παιδιά μου. Με ρώτησε αν τελείωσα από τον ΠΑΟΚ. «Δεν ξέρω τι να σου πω», του είπα. Άρχισε να κλαίει ο γιος μου. «Ασε με να κάνω ένα τηλέφωνο στον Σαββίδη», μου είπε και έτσι φτάσαμε στην τελική συζήτηση και τη συμφωνία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ