aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒαλμπουενά: «Θέλει εκδίκηση η Μαρσέιγ»

Βαλμπουενά: «Θέλει εκδίκηση η Μαρσέιγ»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ταξίδεψε στη Μασσαλία δίχως να μπορεί να αγωνιστεί. Τα κατατόπια στην έδρα της Μαρσέιγ τα γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά και όλο και κάτι θα ‘χει να πει στους συμπαίκτες του, που θα επιδιώξουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα απόψε (22.00) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη στο Téléfoot και ανέφερε για την πρώην ομάδα του, στην οποία έπαιξε από το 2006 μέχρι το 2014: «Παραδόξως, έχουν μεγάλες δυσκολίες στο Champions League, αλλά στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι σε καλή θέση. Το Champions League βέβαια είναι ένα επίπεδο πιο πάνω. Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν έχουν βαθμό, ενώ εμείς έχουμε προβάδισμα μετά το 1-0. Πρέπει να το διατηρήσουμε, ακόμη κι αν γνωρίζουμε ότι η Μαρσέιγ θα κοιτάξει να πάρει εκδίκηση. Θα θέλει να βάλει το πρώτο της γκολ, να πάρει τον πρώτο βαθμό και να μην είναι όπως εμείς πριν από επτά χρόνια».

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είχε ξεσπάσει κατά της Μαρσέιγ μία μέρα μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι. Είχε κάνει λόγο για άψυχη ομάδα, χωρίς προσωπικότητα και ηγέτη.

Μεταξύ άλλων είχε πει: «Είδα μια ομάδα χωρίς ψυχή, δεν είδα προσωπικότητα ούτε αλληλοβοήθειες. Δεν είδα ηγέτη. Αυτό είναι που ένιωσα στο γήπεδο. Έπαιξαν για να παίξουν. Σκεφτόμουν ότι θα έβλεπα μια ομάδα που θα έπαιζε δυνατά στο ματς και θα αγωνιζόταν επιθετικά. Ήταν αδύναμη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ