aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Συμφωνία της Football League με την Stoiximan!

Σε μια περίοδο που η Football League έψαχνε εναγωνίως για βασικό χορηγό που θα εξασφάλιζε την βιωσιμότητά της, η No1 στοιχηματική εταιρεία, η Stoiximan, ανακοινώνει την χορηγική συμφωνία με την διοργανώτρια αρχή και το πρωτάθλημα μετονομάζεται σε “Stoiximan.gr Football League”.

Η Νο1 στοιχηματική εταιρεία της Ελλάδας, η Stoiximan, έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει ενεργά το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας κάνει δυναμικό μπάσιμο. Πέραν του ότι αποτελεί βασικό χορηγό σε πολλές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, αποφάσισε να επενδύσει και να αποτελέσει “πυλώνα” και της δεύτερης κατηγορίας, που έψαχνε για βασικό χορηγό, το οποίο θα εξασφάλισε και την βιωσιμότητά του.

Η Stoiximan, λοιπόν, ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τη Football League, η οποία μετονομάζεται σε “Stoiximan.gr Football League”. Σε μια εποχή δύσκολη, όπου τα οικονομικά είναι περιορισμένα, η πλέον δυναμική, ορμητική και αναπτυσσόμενη στοιχηματική εταιρεία της χώρας, αποδεικνύει ότι στέκεται στο πλάι του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Football League είναι το πρωτάθλημα που ενδιαφέρει την Ελλάδα από το Βορρά ως το Νότο και από την Ανατολή ως την Δύση, έχοντας ομάδες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Δεν είναι μόνο τα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και η επαρχία που έχει δυνατές ομάδες, που θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους και η Stoiximan είναι στο πλευρό τους.

Το ίδιο είχε πράξει και με την Basket League, που βρισκόταν σε αναζήτηση βασικού χορηγού και η Stoiximan δήλωσε “παρούσα”. Ίδια στάση κρατάει και με την Football League, δείχνοντας ότι βοηθάει τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολό του και δεν κάνει διακρίσεις.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan σημείωσε “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τη Footbal League και την χορηγία της “Stoiximan.gr Football League”. Στη Stoiximan έχουμε αναλάβει έμπρακτα τη δέσμευση ενίσχυσης του ελληνικού Αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτό το πνεύμα, σήμερα απλώνουμε τη χορηγική μας ομπρέλα, προσφέροντας τα οφέλη της σε αυτούς που σχεδιάζουν να πρωταγωνιστήσουν στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του προϊόντος, η βελτίωση των υποδομών, ιδιαίτερα για τις ομάδες της επαρχίας που την έχουν περισσότερο ανάγκη, και η ενίσχυση των ανταγωνιστικών δυνατοτήτων του Πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League σε κάθε επίπεδο”.

Πέρα από την χορηγική σχέση η συμφωνία περιλαμβάνει και μεγάλο αριθμό κοινωνικών δράσεων και πρωτοβουλιών. Ο διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος δήλωσε: “Στη Stoiximan πιστεύουμε ακράδαντα, και το αποδεικνύουμε σε κάθε μας χορηγική σχέση, στη σύνδεση των συνεργασιών μας με κοινωνικές δράσεις στο πλαίσιο του εκτεταμένου μας προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας. Αυτό θα πραγματοποιήσουμε και στη συνεργασία με τη Football League με την έμφαση να δίνεται στην ελληνική επαρχία. Καλωσορίζουμε την Football League στην χορηγική μας οικογένεια”.

Εκ μέρους της διοίκησης της Football League ο Α’ Αντιπρόεδρος κ.Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συμφωνία μας με την Stoiximan και είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα συμβάλει καταλυτικά στην αναβάθμιση και την εξέλιξη του προϊόντος της Football League”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ