aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUEΣτις 10 Αυγούστου η απονομή των πρωταθλητών

Στις 10 Αυγούστου η απονομή των πρωταθλητών

Η διοίκηση της ΑΕΛ γνωστοποίησε ότι στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με την Ξάνθη στις 10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η απονομή για το πρωτάθλημα της Football League που κατέκτησαν την περασμένη σεζόν οι «βυσσινί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η θεσσαλική ΠΑΕ για την απονομή του πρωταθλήματος:

«H  FOOTBALL LEAGUE απέστειλε το κύπελλο του Πρωταθλητή της FOOTBALL LEAGUE στην πανάξια πρωταθλήτρια ομάδα μας. Μαζί με το κύπελλο απεστάλησαν και τα μετάλλια των πρωταθλητών ποδοσφαιριστών μας.

Ως ημέρα απονομής ορίσθηκε η ημέρα του φιλικού αγώνα με την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA.

Την απονομή θα την κάνουν από κοινού ο πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE την ημέρα που κατέκτησε το πρωτάθλημα η ΠΑΕ ΑΕΛ, Σπύρος Καλογιάννης και ο νέος πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE Στέλιος Σφακιανάκης.

Την ίδια μέρα οι κ.κ. Σφακιανάκης και Καλογιάννης θα απονείμουν τιμητικές πλακέτες στους κ.κ. Αλέξη Κούγια και Θωμά Κυπαρίσση για την προσφορά τους στην ΑΕΛ για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της  FOOTBALL LEAGUE αλλά και για την συνολική τους προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ