aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τζούρτζεβιτς μετά τη Ριέκα

Δεν φαίνεται να βιάζονται στον Ολυμπιακό όσον αφορά την υπόθεση του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε στα δύο παιχνίδια των πρωταθλητών Ελλάδας με την Παρτίζαν, βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» λίστα και οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του.

Μετά τον τραυματισμό του Εμάνουελ Εμενίκ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για την απόκτηση του 23χρονου φορ, όμως αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πως ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός θα πάει με τον Μπεν στην κορυφή και μπακ-απ τον Ανσαριφάρντ, κάτι που είχε γίνει σαφές από την αρχή της προετοιμασίας, όταν διάφοροι υποστήριζαν ότι φεύγει ο Ιρανός.

Όσον αφορά στην υπόθεση Τζούρτζεβιτς, λοιπόν, οι όποιες εξελίξεις θα σημειωθούν μετά τους αγώνες με την Ριέκα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ποσό των 5.000.000 ευρώ που έλεγαν τα σερβικά ΜΜΕ πως απαιτείται για να γίνει η μετεγγραφή απείχε πολύ από την πραγματικότητα, καθώς, σύμφωνα με όσα λένε στο Βελιγράδι, η μετεγγραφή θα γίνει με τα μισά. Υπάρχει προχωρημένη επαφή και σχεδόν συμφωνία στο οικονομικό μεταξύ των δύο ομάδων ενώ στο… τσουβάλι πρέπει να μπει και η τεράστια επιθυμία του ίδιου του Ούρος Τζούρτζεβιτς να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ