aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τζαβέλλας: «Δίκαια πήρα κόκκινη»

Στην παραδοχή πως η αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα ήταν σωστή, προχώρησε ο Γιώργος Τζαβέλλας, σε δηλώσεις του στη NOVA. Δείτε τι είπε για τα πλέι οφ και το τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τη φάση όπου αποβλήθηκε: «Είναι μία φάση που κρίνεται σε ένα δευτερόλεπτο. Ο Μάνταλος περνάει μία μπαλιά, εγώ απλώνω τα χέρια, τον ανατρέπω κι είναι μία δίκαιη κόκκινη».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Το σημαντικό είναι πως η ομάδα μπορεί έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες να αντιδρά. Μένει σοβαρή και συγκεντρωμένη, σίγουρα ευθύνεται κι ο προπονητής για αυτό όπως κι όλα τα παιδιά.Είναι σίγουρα μία κόπωση που έχει η ομάδα. Δουλεύουμε παραπάνω, πιο οργανωμένα, έχει αλλάξει η ψυχολογία και κάθε καλή εμφάνιση σε κάθε αγώνα, μας δίνει ψυχολογία για να συνεχίσουμε. Υπάρχει διαφορά όταν όλοι οι παίκτες νιώθουν καλά».

Για τη διαφορά της άμυνας στα play off σε σχέση με το πρωτάθλημα: «Έχω δηλώσει και παλιότερα πως όταν υπάρχει καλή άμυνα δεν ευθύνονται μόνο οι αμυντικοί, αλλά όλοι οι παίκτες. Όταν υπάρχει σωστό πλάνο κι οι παίκτες αμύνονται μαζικά, έρχονται καλά αποτελέσματα. Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση, κλείνει διαδρόμους κι έτσι έχουν να αντιμετωπίσουν λιγότερες δύσκολες καταστάσεις».

Για το εάν υπάρχει περισσότερη συγκέντρωση:
«Ταλαιπωρηθήκαμε στη σεζόν, δεν μας άρεσε από την αρχή όλα όσα έγιναν. Τραυματισμοί, ένταση γύρω από την ομάδα. Ευτυχώς ηρεμήσαμε τον τελευταίο καιρό, όπως είπα και πριν, την προηγούμενη εβδομάδα, ο προπονητής πήρε την ένταση από τα αποδυτήρια… Όταν οι παίκτες είναι ήρεμοι και προσηλωμένοι, το βγάζουν και στο γήπεδο. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και την Τρίτη και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το εάν φοβάται κάτι από τον Παναθηναϊκό:
«Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, είμαστε χαρούμενοι γιατί μετά από καιρό θα έχουμε μια γεμάτη Τούμπα. Θα έχουμε καλή ψυχολογία κι όπως μας είπε ο προπονητής μας, πάμε για τη νίκη, όχι για την ισοπαλία. Θέλουμε να παρουσιάσουμε το ποδόσφαιρο που δουλεύουμε και νομίζω θα τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ