aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤσούμιτς: «Έρχομαι για να μείνω στον Ολυμπιακό»

Τσούμιτς: «Έρχομαι για να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Νίκολα Τσούμιτς επιστρέφει στον Ολυμπιακό για να μείνει! Ο 22χρονος Σέρβος μιλά στο Gazzetta για την εμπειρία της Ισπανίας και το όνειρο ζωής που θέλει να εκπληρώσει στον Πειραιά!

Το… αγροτικό στην Ισπανία ολοκληρώθηκε, η Σπόρτινγκ Χιχόν ανακοίνωσε το τέλος του δανεισμού και ο Νίκολα Τσούμιτς επιστρέφει στον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν! Ερχεται να αρπάξει την ευκαιρία, έτσι όπως έκανε πριν δυο καλοκαίρια ο συμπατριώτης του! Κι αν για τον Ραντζέλοβιτς τα σχόλια ήταν εξαιρετικά, για τον Τσούμιτς είναι… αποθεωτικά!

Για αυτό άλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς τον περιμένει στον Ρέντη για να τον περάσει από «ακτίνες» και να κρίνει αν είναι έτοιμος να πέσει στα βαθιά «Είναι παίκτης που σταματιέται πολύ δύσκολα. Είναι πολύ γρήγορος, παίζει πλάγια, αλλά και κάθετα. Εχει πολύ καλή τεχνική και ντρίμπλα» τονίζουν όσοι τον ξέρουν και περιμένουν από τον παίκτη που έλαμψε με τη Ραντνίτσκι, που έβγαλε ποιότητα με τη Χιχόν να κάνει τη διαφορά με τα ερυθρόλευκα..

Ο Nίκολα Τσούμιτς μίλησε στο Gazzetta για αυτά που έζησε στην Ισπανία και γι αυτά που θέλει να ζήσει στην Ελλάδα!


Επιστρέφεις στην Ελλάδα. Είσαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα;

«Επιστρέφω στην Ελλάδα, θέλω να μείνω στην Ελλάδα, θέλω να κάνω τη διαφορά. Δεν μπορώ να ξεχάσω ποτέ την πρόταση του Ολυμπιακού κι αισθάνομαι χαρούμενος που αποφάσισα να φορέσω τα ερυθρόλευκα. Θα μιλήσω με τον κ. Μαρτίνς και θα κάνω τα πάντα για να μείνω. Είναι δύσκολο να ανήκεις σε ένα τόσο ποιοτικό ρόστερ, αλλά είμαι έτοιμος για κάθε πρόκληση».

Πως ήταν η χρονιά στην Ισπανία;
«Είμαι χαρούμενος γιατί έπαιξα στην Ισπανία, έστω και στη Segunda. Αγωνίστηκα σε έναν σύλλογο με ιστορία και μπορώ να πω πως προσπάθησα αρκετά για να βοηθήσω. Είχα καλά διαστήματα, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από τα νούμερα (2 γκολ, 2 ασιστ σε 31 ματς). Ωστόσο, μπορώ να πω, πως γυρίζω βελτιωμένος»

Πόσο δύσκολη κατηγορία είναι η Segunda;
«Είναι σκληρή κατηγορία, πολλά ματς και αρκετές ομάδες που αναζητούν την επιστροφή στην Primera. Δεν έχει σχέση με το πρωτάθλημα της Σερβίας, εντελώς διαφορετικό σκηνικό. Είμαι χαρούμενος όμως γιατί βελτιώθηκα στην τακτική, έγινα καλύτερος… αμυντικός. Εμαθα πολλά, πήρα πολλές παραστάσεις κι αισθάνομαι καλύτερος, ακόμα και στην τακτική».

Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις μια θέση στο ρόστερ;
«Είμαι πανέτοιμος να δώσω τα πάντα. Πραγματικά δε θέλω να χάσω την ευκαιρία. Στόχος μου το 100%, να δείξω αυτά που ξέρω, αυτά για τα οποία με απέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, το γνωρίζω, αλλά ξέρω πως για να πετύχεις πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία όταν αυτή σου δοθεί. Εχω μάθει στη ζωή μου να δουλεύω σκληρά. Πρέπει να συνεχίσω έτσι για να πείσω τον κ. Μαρτίνς».

Εχεις μιλήσεις με τον Ραντζέλοβιτς;
«Ναι και είμαι χαρούμενος που θα τον δω ξανά από κοντά. Είναι καλός μου φίλος, όπως και ο Μάρκοβιτς. Μακάρι να μείνουμε όλοι στο ρόστερ. Μου μίλησε για το κλίμα, για το ρόστερ, για τις προκλήσεις που έρχονται. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πρέπει να παραμείνουμε στην κορυφή»

Παρακολούθησες τον Ολυμπιακό της φετινής σεζόν;
«Ξέρω πως κάναμε μια επιτυχημένη χρονιά. Είμαστε το Νο1 στην Ελλάδα και το αποδείξαμε. Και στην Ευρώπη τα πήγαμε καλά. Παρακολουθούσα τον Ολυμπιακό, μιλούσα συχνά με τον Λάζαρ. Ερχομαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και το όνειρό μου είναι να φορέσω τη φανέλα της»

Ποιος παίκτης σου έκανε εντύπωση;
«Το σύνολο είναι εξαιρετικό. Μια ομάδα τόσο καλά δουλεμένη. Μπορώ να πω πως έχω εντυπωσιαστεί από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Τρομερός παίκτης, απίθανος σκόρερ. Μακάρι να συνεργαστώ μαζί του»

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πλεονέκτημά σου και σε ποιον τομέα θεωρείς ότι πρέπει να βελτιωθείς;
«Η Ισπανία με βοήθησε τόσο στην άμυνα όσο και στην τακτική. Αυτό που θεωρώ πλεονέκτημα είναι πως δουλεύω σκληρά για να γίνω ακόμα καλύτερος. Μου αρέσει να παίζω από τα αριστερά, αλλά μέσα στο γήπεδο πρέπει να ξέρεις τα πάντα. Εχω να μάθω ακόμα πολλά, αλλά μόνο μέσα από σκληρή δουλειά θα γίνει αυτό».

Οι φίλοι του Ολυμπιακού λατρεύουν τον Τζόρτζεβιτς. Ενας θρυλικός αρχηγός που έγραψε ιστορία με τα ερυθρόλευκα!
«Το ξέρω καλά, αφού ήταν μεγάλο όνομα και στη Σερβία. Εχω παρακολουθήσει τα όσα έχει κάνει με τον Ολυμπιακό, τον έχω γνωρίσει και ξέρω καλά που έρχομαι. Θα ήταν όνειρο ζωής να βαδίσω στα χνάρια του και να γνωρίσω την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ