aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤσόσιτς: «Θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Τσόσιτς: «Θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Ούρος Τσόσιτς εμφανίζεται σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα νικήσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και τονίζει, μέσω της «Live Sport», ότι δεν φοβάται κάποιον από τους αντιπάλους των «κιτρινόμαυρων».

«Νομίζω ότι είναι η ευκαιρία μας. Αν παίξουμε όπως με τη Ριέκα, αν παρουσιαστούμε με την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο στόπερ της Ένωσης. 

Ο Τσόσιτς μίλησε για:

-τη δυνατότητα που έχει η ΑΕΚ να αφήσει τον Ολυμπιακό στο -5 από την κορυφή: «Νομίζω ότι είναι η ευκαιρία μας. Αν παίξουμε όπως με τη Ριέκα, αν παρουσιαστούμε με την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-το αν φοβάται κάποιον από τους αντιπάλους της ΑΕΚ: «Όχι δεν φοβάμαι. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, έμαθα πράγματα για την ΑΕΚ την ιστορία της και τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε επιτέλους τη συμπαράσταση των οπαδών μας σε εντός έδρας ματς. Την Κυριακή μας βοήθησαν πολύ. Έχω παίξει στη Σερβία ντέρμπι με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, κόντρα στην Παρτιζάν, οπότε ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει ντέρμπι. Δεν θα είναι κάτι νέο για μένα. Η ατμόσφαιρα θα είναι ίδια. Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Και θα τους κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ