aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα» με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Νινιό, ανέβηκε σε πανελλήνια πρώτη στην «Πάνω σκηνή» του Σατιρικού Θεάτρου από την ομάδα άπειρο.

Ο πρωταγωνιστής, πολύπειρος, βετεράνος τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος, στη «δύση της ζωής» του, κάνει έναν απολογισμό και βρίσκεται ενώπιον του εαυτού του και των αποφάσεών του. Φίλοι που είδαν την παράσταση λένε ότι είναι μια ιστορία, εύκολα κατανοητή από τους… μπασμένους ποδοσφαιρόφιλους. Ο πρωταγωνιστής εξιστορεί γεγονότα και εμπειρίες από τη ζωή και την καριέρα του. Από τη δόξα, τα πλούτη και τα φώτα της δημοσιότητας βρίσκεται στο μηδέν. Η ηθική αλλάζει πρόσωπα ανάλογα με τις ανάγκες τις εποχής.

«Πού ταυτίζεσαι με τον ήρωα αυτού του έργου;», ρώτησε ο Γιώργος Σαββινίδης, τον Γιώργο Νινιό στη συνέντευξή του στον κυριακάτικο «Φ». «Α, όταν ταυτίζομαι, δεν ασχολούμαι. Δεν έχει νοστιμιά», απάντησε ο Νινιός. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν στις 4, 6 και 11 Απριλίου στις 20:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ