Τσάβι Ρόκα: Λάρνακα-Αθήνα… καμία σχέση!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Είναι προφανές ότι το πέρασμα του Τσάβι Ρόκα από τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι τόσο μακρύ όσο ήταν στην ΑΕΚ Λάρνακας. Διότι σύμφωνα με τον ελλαδικό διαδικτυακό Τύπο, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής βρέθηκε σήμερα στο Κορωπί και μάζεψε τα προσωπικά αντικείμενά του. Δείγμα του ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο του (προπονητή επιλογής του) Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος αποδεσμεύτηκε σήμερα από τους πράσινους.

Οι ευθύνες όμως είναι βαριές και για τη διοίκηση του αθηναϊκού «τριφυλλιού», που ανέτρεψε το πλάνο των προηγούμενων χρόνων, διώχνοντας τον επιτυχημένο (βάσει συνθηκών) Γιώργο Δώνη για να παραχωρήσει τα κλειδιά του προπονητικού κέντρου στον Ρόκα.

Μια τέτοια επιλογή της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου θα περίμενε κανείς ότι θα τύγχανε περισσότερης στήριξης, αντί αυτού έληξε πρόωρα και άδοξα. Είναι άξιον απορίας μάλιστα αν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη μετανιώσει για το διαζύγιο με τον Ελλαδίτη προπονητή το περασμένο καλοκαίρι.

Από την πλευρά του, ο Ρόκα θα έχει αντιληφτεί με τον πιο πικρό τρόπο ότι πολύ δύσκολα θα βρει ξανά στην καριέρα του τη στήριξη που βίωσε στη Λάρνακα από τη διοίκηση Άντρου Καραπατάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ