aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τρία ανοικτά μέτωπα προσθαφαιρέσεων

Εκπνέει όπου να ‘ναι η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος και ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και στη λίστα του είναι ο Αλέξανδρος Κατράνης (αριστερά στη φωτό). Ο πρώην αμυντικός του Ατρόμητου και νυν της Σεντ Ετιέν δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη γαλλική ομάδα και ο Παναθηναϊκός σκέφτεται τον δανεισμό του. Ο 20χρονος Κατράνης βρίσκεται στην Ελλάδα και είδε από κοντά την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τη Λάρισα.

Την ίδια στιγμή στον αέρα βρίσκεται ο Οσμάν Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός αμυντικός απέρριψε την πρόταση της Μαλίν, η Λέγκια αποσύρθηκε και πλέον μοιάζει αρκετά δύσκολο να βρεθεί την τελευταία στιγμή ομάδα να τον αγοράσει από το «τριφύλλι».

Στο μεταξύ, στον Παναθηναϊκό ρίχνουν το βάρος στην πώληση του Κουρμπέλη. Ο βασικός ενδιαφερόμενος φέρεται να είναι η Σαμπντόρια, η οποία τον παρακολούθησε από κοντά το Σάββατο στη Ριζούπολη. Ο σύλλογος της Γένοβας θέλει οπωσδήποτε τον 24χρονο μέσο και αναμένεται τις επόμενες μέρες να καταθέσει την τελική του προσφορά. Οι πράσινοι επιθυμούν μια πρόταση που να προσεγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ και με αυτό το ποσό στο τραπέζι θα μπουν σε διαπραγματεύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ