aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤρέλανε κόσμο ο Μασούρας στη Σουηδία – Τον τσέκαραν τρεις ευρωπαϊκές ομάδες

Τρέλανε κόσμο ο Μασούρας στη Σουηδία – Τον τσέκαραν τρεις ευρωπαϊκές ομάδες

Η σούπερ εμφάνιση, που πραγματοποίησε ο Γιώργος Μασούρας στη Friends Arena με την Εθνική δεν πέρασε απαρατήρητη.

Γιώργος Μασούρας. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή σε επίπεδο φόρμας. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι σε κατάσταση που δεν πρέπει να έχει βρεθεί ποτέ ξανά στην καριέρα του.Τον επικό αγώνα στην Πόλη κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, λοιπόν, με τον Ολυμπιακό ακολούθησε αυτός με την Εθνική στη Σουηδία.Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου, ο Μασούρας έκανε ματς μεταγραφής.

Διέλυσε την άμυνα της Σουηδίας, έπαιζε την κίνηση στο χώρο ως ένας σύγχρονος ακραίος, που όμως μπορεί και να παίξει πιο κεντρικά αν και εφόσον το απαιτήσουν οι συνθήκες.Ο Μασούρας έδειξε πως εκτός από καλός παίκτης, έχει βελτιωθεί τακτικά, βρίσκεται σε επίπεδο πάνω από το μέσο όρο του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Πάνω κάτω έτσι θα σκέφτηκαν και οι σκάουτ που τον είδαν στη Σόλνα. Από αυτή τη γωνιά είχατε διαβάσει πως η Σουηδία είναι τόπος μόνιμης αντιπροσωπείας τμημάτων και το ματς με την Ελλάδα ήταν καλή ευκαιρία.Εκπρόσωποι τουλάχιστον από 3 ομάδες μεγάλου πρωταθλήματος, είδαν και σημείωσαν ενδιαφέροντα πράγματα για τον Μασούρα στο Σουηδία-Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ