aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤρεις αγωνιστικές στον Γουακάσο, τιμωρία και για Παναθηναϊκό

Τρεις αγωνιστικές στον Γουακάσο, τιμωρία και για Παναθηναϊκό

Βαριά αναμένεται να είναι η ποινή που θα επιβάλει το αρμόδιο όργανο της UEFA στον Μουμπάρακ Γουακάσο για τη συμπεριφορά και την αποβολή του στον αγώνα με τον Άγιαξ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν ενημερωθεί πως ο Αφρικανός εξτρέμ έχει τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, όμως αναμένεται να ασκήσουν έφεση και η ποινή του να πέσει στις δύο αγωνιστικές.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία τους επέβαλε πρόστιμο ύψους 61.000 ευρώ για τον αγώνα με τους Ολλανδούς.

Όπως γράφει σήμερα το Goal, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 61.000€ για:

– Ανάρμοστη συμπεριφορά ομάδας (5 κάρτες και πλέον): Άρθρο 15 (4) του Πειθαρχικού Κώδικα.
– Ανεπαρκή οργάνωση: Άρθρο 11 (1).
– Είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο: Άρθρο 16 (2)
– Καθυστερημένο εναρκτήριο λάκτισμα: Άρθρο 11 (2). Επ’ αυτού ο Παναθηναϊκός δέχθηκε αυστηρή προειδοποίηση, επειδή το ματς άργησε να αρχίσει κατά ένα λεπτό!
– Μπλοκαρισμένες σκάλες: Ασφάλεια/Στάδια.
– Άναμμα πυροτεχνημάτων: Άρθρο 16 (2)
– Πέταγμα αντικειμένων: Άρθρο 16 (2)
– Ανάρμοστη συμπεριφορά στελεχών: Άρθρο 11 (2)
– Απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ