aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τρέχουν τρεις για Champions League

Αντίστροφα για την 20η συμμετοχή του στο Champions League μετράει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες έκαναν το καθήκον τους στα πλέι οφ και πρώτος αντίπαλος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα είναι η Μαρσέιγ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάποια ανοικτά θέματα ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας, αφού οι Μασούρας, Πέπε και Μπρούμα έχουν διάφορα «θεματάκια».

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση στο παιχνίδι με την Ομόνοια και τρέχει να προλάβει το πρώτο παιχνίδι του Champions League με τους Γάλλους στο Καραϊσκάκη (στις 21/10).

Ο Πέπε, από την πλευρά του, ενώ πέρσι έπαιξε σε 45 ματς με την Γκιμαράες και υπέστη θλάση στην πρώην ομάδα του λίγο πριν υπογράψει με τους Πειραιώτες. Λογικά θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους Μασσαλούς, κάτι που θα κριθεί την τελευταία εβδομάδα πριν από την αναμέτρηση.

Ο Μπρούμα, από τη μεριά του, έβγαλε θλάση τελευταίο του παιχνίδι στην Ολλανδία με την Έρακλες και όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί 10 με 15 μέρες για να είναι στο 100%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ