aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤραβάει τα... μαλλιά του ο Ηρακλής, ατσαλάκωτη Κέρκυρα!

Τραβάει τα… μαλλιά του ο Ηρακλής, ατσαλάκωτη Κέρκυρα!

Τη χρυσή ευκαιρία να βγει για πρώτη φορά εκτός επικίνδυνης ζώνης έχασε ο Ηρακλής! Ο Γηραιός ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος –μετά τη «σούπα» του πρώτου- έφτιαξε μεγάλες φάσεις, αλλά είτε οι παίκτες του δεν σημάδευαν σωστά, είτε έπεφταν πάνω στον Κουτζαβασίλη, ο οποίος κράτησε το 0-0 για την Κέρκυρα, στην εξ αναβολής αναμέτρηση των δύο για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 13 βαθμούς, όσους έχει και η Βέροια, με τον Λεβαδειακό να είναι στους 14. Οι Φαίακες, από την άλλη, που… δεν χαλάστηκαν με την ισοπαλία στο Καυταντζόγλειο, ανέβηκαν στους 18 και είναι στο +5 από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν 2-3 καλές στιγμές στην επανάληψη, με αποκορύφωμα την φάση του Επστάιν στο 80′ (ο Γερμανός μπήκε στο ματς σαν αλλαγή και προκάλεσε αρκετά ρήγματα λόγω και των χώρων που άφηνε πίσω ο Ηρακλής), όταν ο Χουάντερσον του είπε «όχι» σε σουτ από κοντά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ