aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τώρα μιλά… η Τούμπα

Ρεβάνς στην Τούμπα απόψε (21:00) και ο ΠΑΟΚ θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείοντας την Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Παραλλήλως, θέλει να ενθουσιάσει το κοινό του, σβήνοντας τις κακές εντυπώσεις που δημιούργησε μετά την εμφάνιση στην Ουκρανία, από όπου κράτησε μόνο το 1-1, με το οποίο γύρισε στην Ελλάδα.

Βεβαίως, το σκορ άφησε ανοικτούς λογαριασμούς και οι φιλοξενούμενοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιστρέψουν στη χώρα τους θριαμβευτές. Η πίστη τους βασίζεται φυσικά (και) στην εικόνα του «δικέφαλου του βορρά», στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, είναι γνωστή η δυναμική που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην έδρα της, την οποία θα επιδιώξει να αξιοποιήσει για ακόμη μία φορά.

Η παρουσία του κόσμου μπορεί να αποδειχτεί βοηθητική για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο μεγαλύτερη σημασία φυσικά θα έχει η κατάσταση στην οποία θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές του Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς. Στην Ουκρανία δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση το επιθετικό πνεύμα, για το οποίο μιλούσε στις συνεντεύξεις του ο Σέρβος προπονητής. Εντούτοις, στο δεύτερο επίσημο ματς της σεζόν και μάλιστα εντός έδρας, αναμένεται να παρουσιαστούν πιο επιθετικοί οι ασπρόμαυροι και μέχρι ενός σημείου πιο έτοιμοι.

Μοναδικός απών θα ο Ντοριάν Λεβέκ, ο οποίος βρίσκεται σε πορεία θεραπείας για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετωπίζει στη γάμπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ