aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEToν Λεάλι της Γιουβέντους παίρνει ο Ολυμπιακός (vid)

Toν Λεάλι της Γιουβέντους παίρνει ο Ολυμπιακός (vid)

Στον Νικόλα Λεάλι καταλήγει όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός για την θέση του τερματοφύλακα. Οπως τονίζουν ιταλικά δημοσιεύματα οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ολυμπιακό ολοκληρώνονται άμεσα κι έτσι δεν αποκλείεται ο 23χρονος (σ.σ. με ύψος 1.93μ.) «κίπερ» να μεταβεί ακόμη και την Τετάρτη (6/7) στην Ελλάδα π[ροκειμένου για να ενσωματωθεί στους πρωταθλητές.

Ο Λεάλι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Φροζινόνε, πραγματοποιώντας συνολικά 34 συμμετοχές, όλες ως βασικός. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Ιταλίας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπρέσια το 2010.

Μετά από δύο χρόνια, το 2012 αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους η οποία στη συνέχεια τον παραχωρούσε ως δανεικό κατά τη σειρά στις Βίρτους Λαντσιάνο, Σπέτσια, Τσεζένα και Φροζινόνε. Σε όλες αυτές τις ομάδες ο Λεάλι είχε γεμάτες χρονιές, «γράφοντας» πολλές συμμετοχές.

Με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019, συνεπώς ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, πιθανότατα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ