aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τον Γενάρη υπογράφει ο Μπεργκ

Από τις 22 Σεπτεμβρίου έγινε γνωστό πως ο Μάρκους Μπεργκ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Η υπόθεση βρίσκεται στην τελική της ευθεία και όλα δείχνουν πως οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να πέσουν το νέο έτος, τον Ιανουάριο συγκεκριμένα.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Goal», ο εκπρόσωπος του Σουηδού επιθετικού, Στέινερ Ντίετζ, βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, για να συναντηθεί με τη διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ και να καθαρογραφούν τα νέα συμβόλαια.

Ο Ολλανδός ατζέντης ήρθε στην Ελλάδα έπειτα από σχετική επικοινωνία που είχε μαζί του το «τριφύλλι», ώστε να τσεκάρει κι ίδιος πως έχουν αποτυπωθεί σωστά όλα όσα είχαν συμφωνήσει πριν από έναν μήνα και να φτιαχτεί το νέο συμφωνητικό.

Ο ατζέντης του Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και σήμερα θα έχει την τελική συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Τον Γενάρη αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Στέινερ Ντίετζ που εκπροσωπεί τον Σουηδό επιθετικό έφτασε την Παρασκευή στην Αθήνα και εντός της σημερινής ημέρας θα έχει μία ακόμα συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία από τον περασμένο μήνα για συμβόλαιο ως το 2019 και όπως αναφέρει το Goal, η σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών θα αφορά μια αποτύπωση των όσων έχουν συμφωνηθεί.

Πάντως ο Μπεργκ θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη, κάτι που έχει να κάνει με καθαρά τυπικούς λόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ