aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤων φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν…

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν…

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί μια συμπαθητική σεζόν, τηρουμένων των αναλογιών και βάσει των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, όμως η πιο σημαντική χρονιά θα είναι η επόμενη για το «τριφύλλι». Οι πράσινοι περνούν μία μεταβατική περίοδο, έκαναν αρκετές μετεγγραφικές κινήσεις τα προηγούμενα χρόνια, αλλά από εδώ και πέρα αυτό δεν πρόκειται να συμβαίνει.

Ο Γιώργος Δώνης σκοπεύει να διατηρήσει το φετινό ρόστερ ενόψει της νέα περιόδου (2019-20) και να προσθέσει μερικές πινελιές, προκειμένου του χρόνου το «τριφύλλι» να κυνηγήσει ακόμα περισσότερα από την πρώτη πεντάδα. Βλέπετε, όπως λέει μία λαϊκή ρήση, «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ζητήσει για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού το ερχόμενο καλοκαίρι έναν παίκτη σε κάθε γραμμή, που όμως θα έχει τα στοιχεία που θέλει ο ίδιος. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», σε συνεργασία πάντα με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα, πρόκειται να κινηθεί για έναν κεντρικό αμυντικό, έμπειρο, δυνατό και με έφεση στο ψηλό παιχνίδι και έναν αμυντικό μέσο που θα έχει τον ρόλο του κόφτη.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποκτήσει έναν εξτρέμ με τελείως διαφορετικά στοιχεία από τους υπάρχοντες, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να προσπαθήσει να αποκτήσει έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα και ίσως έναν επιθετικό.

Αυτό θα ξεκαθαριστεί βέβαια από την αδειοδότηση και τους περιορισμούς που θα έχει ο Παναθηναϊκός και το μόνο που ισχύει, είναι κάποιες σκέψεις, καθότι η αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού συνεχίζεται και οποιεσδήποτε μετεγγραφικές διεργασίες, θα αρχίσουν μετά από το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Οι μοναδικές κουβέντες έχουν να κάνουν με τις δύο ανανεώσεις των Κολοβέτσιου και Κουλιμπαλί, με τον πρώτο ήδη να έχει υπογράψει και τον δεύτερο να συνεχίζει να έχει στην αναμονή τον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ