aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUETo video με τις «καταγγελίες» του One Channel για τη σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθης

To video με τις «καταγγελίες» του One Channel για τη σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Σ’ ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού One γίνονται «καταγγελίες» για τις σχέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του One, ο ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, Ιωάννης Καλπαζίδης αγόρασε τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης μέσω της κυπριακής εταιρείες RfA. Η RfA αγόρασε την εταιρεία Vialand η οποία ανήκε στους κύριους Πανόπουλο και Συγγελίδη και ήταν ιδιοκτήτρια εταιρεία των εγκαταστάσεων της Ξάνθης. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ λίγο πριν την εξαγορά μπήκαν στην κυπριακή εταιρεία RfA δέκα εκατομμύρια ευρώ από τον Ιωάννη Καλπαζίδη.

Οπως γίνεται γνωστό από το ρεπορτάζ του One Channel ο Ιωάννης Καλπαζίδης από το 2008 κι έπειτα εμφανίζεται σε εταιρείες συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, μεταξύ αυτών και η ΣΕΚΑΠ. Οσο για την σχέση με την RfA; Το One Channel σημειώνει πως εδώ κι έξι χρόνια η συγκεκριμένη εταιρεία υπηρετεί τα συμφέροντα της οικογένειας Σαββίδη μιας και εμφανίζεται συνδεδεμένη τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την Dimera, την κυπριακή εταιρεία που αγόρασε τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το 2012.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το ρεπορτάζ του One η RfA φαίνεται να έχει εξαγοράσει τις μετοχές της Vialand, της εταιρείας δηλαδή στην οποία άνηκαν οι εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης.

Στο ίδιο ρεπορτάζ το Οne αναφέρεται και στο πρόσωπο του Αριστείδη Πιαλόγλου ο οποίος είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθης και διευθύνων σύμβουλος, αλλά και διευθύνων σύμβουλος της Vialand η οποία έχει εξαγοραστεί από την RfA. Ταυτόχρονα το ρεπορτάζ αναφέρει πως κοινό πρόσωπο είναι επίσης ο Νικόλας Χαλαβάζης ο οποίος παρουσιάζεται ως πρόεδρος στην εταιρεία της οικογένειας Σαββίδη αλλά και μέλος της διοίκησης της Ξάνθης.

Το ρεπορτάζ καταλήγει με αναφορά στους κυρίους Πανόπουλο και Συγγελίδη οι οποίοι σύμφωνα πάντα με το One είναι αυτοί που εισέπραξαν τα λεφτά για την πώληση της Vialand αλλά παραμένουν στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Το video όπως το μετέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο τηλεοπτικός σταθμός One Channel, ιδιοκτήσιας του ισχυρού άντρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ