aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο τηλεφώνημα-σοκ: «Θα βρείτε τον Πουλίδο νεκρό»!

Το τηλεφώνημα-σοκ: «Θα βρείτε τον Πουλίδο νεκρό»!

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις του αδελφού του Άλαν Πουλίδο για το διάστημα που ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παρέμενε όμηρος των απαγωγέων του. «Στο πάρτι που βρισκόμασταν ήταν περίπου 40 άτομα. Με τον Άλαν ήταν στο ίδιο τραπέζι 12 φίλοι και κάποιες αδελφές αυτών των φίλων. Τη συνέχεια την ξέρετε… Μετά την απαγωγή, μας τηλεφώνησαν και μας ζήτησαν 6 εκατομμύρια πέσος (σ.σ.: 325.000 δολάρια). Τους ζητήσαμε να μας δώσουν χρόνο μέχρι τη Δευτέρα για να συγκεντρώσουμε τα χρήματα. Μας απάντησαν επί λέξει: “Αν δεν μας έχετε δώσει τα λεφτά μέχρι το πρωί, τότε θα βρείτε τον Άλαν νεκρό”. Ευτυχώς, ο Άλαν τα κατάφερε και απελευθερώθηκε…», δήλωσε στα μεξικανικά ΜΜΕ ο Αρμάντο Πουλίδο.

Σύμφωνα με τις αρχές, εγκέφαλος της απαγωγής του Πουλίδο είναι ο συλληφθείς 29χρονος σύζυγος της ξαδέλφης του, Οσβάλντο Βελάσκες Γκαρσία, ο οποίος είναι μέλος του οργανωμένου εγκλήματος στην Ταμαουλίπας.

Ο Βελάσκες Γκαρσία ήταν στο ίδιο πάρτι με τον Πουλίδο το περασμένο Σάββατο και ειδοποίησε τηλεφωνικά τη συμμορία του για την αναχώρηση του Μεξικανού άσου ώστε να στηθεί άμεσα η ενέδρα για την απαγωγή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ