aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο προφίλ του μέσου που ζήτησε ο Χιμένεθ

Το προφίλ του μέσου που ζήτησε ο Χιμένεθ

Η απόκτηση ενός κεντρικού μέσου αποτελεί βασική εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ για την ΑΕΚ της νέας περιόδου. Όμως ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, σύμφωνα με τη «Live Sport», έχει ζητήσει ο παίκτης που θα αποκτηθεί να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα «θέλω» του προπονητή, πρέπει να μπορεί να προσφέρει τόσο σαν κόφτης, όσο και σαν «οκτάρι», αλλά και να έχει ύψος για να ανεβάζει το μέσο όρο μεγέθους της ομάδας του, που δεν διακρίνεται για το μπόι της. Φαίνεται, λοιπόν, ο Χιμένεθ να αναζητεί τον νέο… Γιόχανσον, καθώς ο Σουηδός που πλέον παίζει στη Ρεν είχε όλα αυτά τα στοιχεία.

Ο Φάνος Κατελάρης φέρεται να έχει απορριφθεί από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φαίνεται πως ψάχνει κάτι διαφορετικό από τον 22χρονο άσο της Ομόνοιας. Η περίπτωση του Μάικελ Μέσα της Λας Πάλμας συζητήθηκε, ωστόσο ο 28χρονος Ισπανός αγωνίζεται πιο μπροστά.

Πιο κοντά στο προφίλ που έχει ορίσει ο Χιμένεθ και όπως φαίνεται πρώτη επιλογή της ΑΕΚ στη θέση του μέσου είναι ο Αλιού Ντιένγκ. Ο 21χρονος μέσος από το Μάλι έχει ύψος 1,84μ. και αρκετά καλά τεχνικά στοιχεία για να παίξει και ως αμυντικό χαφ, αλλά και ως εσωτερικός μέσος, ωστόσο για την ώρα η απόκτησή του βρίσκει εμπόδιο στις απαιτήσεις της Αλζέρ για 1 εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει η «Ένωση» σε παίκτη που παίζει στην Αλγερία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ