aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το πλάνο Ουζουνίδη για Ολυμπιακό

Η δικαίωση της έφεσης για τον Ροντρίγκο Μολέντο φαίνεται πως απλοποίησε τα πράγματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη όσον αφορά στη στελέχωση της ενδεκάδας για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στη Λεωφόρο.

Ο Εβρίτης προπονητής θα επιλέξει το 4-2-3-1 με μοναδικό ερωτηματικό αν θα χρησιμοποιήσει τον Κουτρουμπή, που χθες προπονήθηκε κανονικά αλλά δεν έχει ρυθμό, ή θα προτιμήσει τον Κολοβέτσιο δίπλα στον Βραζιλιάνο στο κέντρο της άμυνας. Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, οι Κουλιμπαλί και Χουλτ θα είναι στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, με τους Σιλά και Κουρμπέλη αμυντικά χαφ, με τον Λουντ αριστερά και τον Βιγιαφάνιες δεξιά στη μεσαία γραμμή και τον Χίλιεμαρκ να κινείται πίσω από τον Μολίνς.

Όσον αφορά στον Τσάβες, οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως και υπό το φόβο υποτροπής που θα τον άφηνε άλλους δύο μήνες εκτός αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής. Μάλιστα το πιθανότερο είναι να μην επανέλθει ούτε στις 4 Νοεμβρίου απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη και να συνεχίσει το πρόγραμμά του για να επιστρέψει πανέτοιμος μετά τη διακοπή για τα μπαράζ του Μουντιάλ, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ