aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το παλεύει για Ομπράντοβιτς

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται πολύ έντονα για την απόκτηση του Ιβάν Ομπράντοβιτς της Άντερλεχτ. Ο 29χρονος Σέρβος διεθνής (27 συμμετοχές) έχει ως βασική του θέση αυτήν του αριστερού μπακ, αλλά μπορεί να καλύψει με επάρκεια και αυτήν του κεντρικού αμυντικού. Οι κυπελλούχοι Ελλάδος τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή που επιθυμεί να γίνει κάτοικος Τούμπας.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να πει το «ναι» και η Άντερλεχτ για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη κυμαίνεται στα 2 εκατ. ευρώ, αλλά το γεγονός ότι ο Ομπράντοβιτς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019 ίσως κάνει τους Βέλγους να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε είναι διατεθειμένος να πιέσει και ο παίκτης από την πλευρά του, που έχει… ψηθεί να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Πέλκας έδωσε συνέντευξη στην Ολλανδία όπου η ομάδα προετοιμάζεται. Ο διεθνής χαφ του «Δικεφάλου» απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου και επισήμανε ότι το τέλος της νέας σεζόν θέλει να τον βρει νταμπλούχο με τον ΠΑΟΚ και να έχει παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε στους προσωπικούς στόχους και τα όνειρα που έχει.

«Το πιο σημαντικό είναι που ο προπονητής είναι ίδιος, έχουμε τον ίδιο κορμό, ξέρουμε τη δουλειά του και το τι ζητάει από πέρυσι. Πρώτη φορά το ζω αυτό στον ΠΑΟΚ, να συνεχίζουμε με ίδιο προπονητή την επόμενη χρονιά. Δεν είναι δύσκολα όσα ζητάει για εμάς και έχουμε αναλάβει να βάλουμε στο κλίμα και τους νέους γιατί έρχονται δύο σημαντικά ματς με τη Βασιλεία και πρέπει να περάσουμε. Αυτό θα γίνει μόνο αν ακολουθήσουμε το πλάνο», είπε. Αφού ξεκαθάρισε πως δεν τον αγχώνει το γεγονός πως πολύ σύντομα θα παίξουν τόσο κρίσιμους αγώνες, τόνισε χαρακτηριστικά: «Όνειρό μου είναι να παίξω και σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. Να γίνω τοπ ποδοσφαιριστής και να παίξω σε μεγάλο κλαμπ μέσω του ΠΑΟΚ. Ποιος δεν θέλει να παίξει σε ένα Μουντιάλ, στο Τσάμπιονς Λιγκ;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ