aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο οργισμένο e-mail στην ΕΠΟ για τον διαιτητή με Ολυμπιακό

Το οργισμένο e-mail στην ΕΠΟ για τον διαιτητή με Ολυμπιακό

Ακόμα και πέντε ημέρες μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον Πανιώνιο ακούν Ευαγγέλου και αλλάζουν κατεύθυνση!

Στον Ιστορικό η οργή για το πρόσωπο του νεαρού ρέφερι και για τον τρόπο που αυτός σφύριξε στο ματς του προηγούμενου Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα δεν θα τους γίνει το… χατίρι να μην ξαναδούν τον εν λόγω σε παιχνίδια της ομάδας τους!

Μάλιστα, από το προσωπικό e-mail του Νίκου Ζαμάνη έφυγε μήνυμα προς τα κεντρικά της ΕΠΟ με το εξής χαρακτηριστικό περιεχόμενο: “Αποκλείεται να μας ξαναπαίξει, δεν θέλουμε να τον βλέπουμε ούτε ζωγραφιστό!”

Στον Πανιώνιο θεωρούν επίσης ότι ο Ευαγγέλου ήταν… τουλάχιστον υπερβολικός σε όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα για την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του ματς, ενέργεια που προκάλεσε την κλήση της ΠΑΕ από τον αθλητικό δικαστή με την απειλή γερής “καμπάνας”.

Έκαναν, δε, λόγο για “επιλεκτική ευαισθησία” αφού, όπως τόνιζαν,  “σε άλλα γήπεδα έχουν συμβεί απείρως χειρότερα”. Κοινώς, υπονοούσαν ότι ο Ευαγγέλου τους “σημάδεψε” με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ