aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο ντεμπούτο του Ραμόν και η επιστροφή του Μαρσέλο

Το ντεμπούτο του Ραμόν και η επιστροφή του Μαρσέλο

Ο Ραμόν αποτελεί το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με τον Βραζιλιάνο να παρουσιάζεται προ ημερών και πλέον το ερώτημα να είναι πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Όπως αναφέρει το Φως, ο νεαρός αριστερός μπακ προέρχεται από φουλ προετοιμασία με τη Φλαμένγκο οπότε ως προς τη φυσική κατάσταση δεν έχει… κενά.

Το δημοσίευμα στέκεται στο ότι αποτελεί απόφαση του Μίτσελ το αν θα συμπεριλάβει τον 22χρονο στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη ή το αν θα προτιμήσει να τον αφήσει μερικές ημέρες ακόμα και να τον πάρει μαζί του στο ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Εκτός πάντως κι αν προκύψει πρόβλημα με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Υπενθυμίζεται πως εκτός είναι για την ώρα ο Μαρσέλο λόγω προβλήματος τραυματισμού, με τον Βραζιλιάνο πάντως να έχει επιστρέψει από χθες (23/01) από τη Μαδρίτη όπου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ