aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το happy end με τον Φορτούνη

Πλέον, η σχέση που έχει ο Ολυμπιακός με τον Φορτούνη είναι ζωής. Τα νούμερα είναι, απλώς, η σφραγίδα μίας σχέσης σεβασμού.

Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μαρινάκης θα μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο στο τηλέφωνο με τον Φορτούνη.

Ο τελευταίος δεν εκβίασε -ακόμη και φέτος στην χρονιά των «οργίων» του- την μεταγραφή. Εκείνος «μιλούσε» στο γήπεδο και ο εκπρόσωπός του εκτός των 4 γραμμών.

Ήρθαν, τουλάχιστον, 3 επίσημες προτάσεις. Μία από Ρωσία, μία από Τουρκία και μία από Γερμανία. Καμία (επίσημη) από Αγγλία και δη την Γουέστ Χαμ!

Ο Ολυμπιακός τις απέρριψε και τις τρεις. Δίχως δεύτερη σκέψη, κουβέντα. Ο Φορτούνης, ένα χρόνο πριν το φινάλε του συμβολαίου του, με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο έβγαλε τον καλύτερο δυνατό αγωνιστικό του εαυτό: 43 ματς/17 γκολ/16 ασίστ. Οι συζητήσεις για την περιβόητη ανανέωση συμβολαίου του έχουν ξεκινήσει εδώ και 1,5 μήνα!

Πλέον, είναι στην τελική ευθεία με την πρόταση του Ολυμπιακού να περιλαμβάνει 4ετές συμβόλαιο (σ.σ. μέχρι το 2023) και 4 δόσεις των 350.000 ευρώ έκαστη ετησίως.

Ήτοι, 1,4 εκατ. ευρώ επί 4 χρόνια ισοδυναμούν με κάτι παραπάνω από 5,5 μύρια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Χωρίς να υπολογίζουμε τα μπόνους ατομικά και συλλογικά.

Συνάμα, ο Ολυμπιακός πρότεινε και η πλευρά Φορτούνη αποδέχθηκε να ΜΗΝ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης μέχρι το φινάλε του συμβολαίου.

Τι λέει ο κύριος που ήδη βρίσκεται στη Μύκονο με τον personal trainer του; Κατά 90% έχει δώσει εντολή για να προχωρήσουν σε επισημότητες.

Στο τελευταίο ραντεβού της Τρίτης θα υπάρξουν οι τελευταίες πινελιές ώστε ο Φορτούνης πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Πολωνία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ