aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο «έγκλημα» του ΠΑΟΚ με τον Τσίμιροτ

Το «έγκλημα» του ΠΑΟΚ με τον Τσίμιροτ

Ο Γκόϊκο Τσίμιροτ, με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν. Ο 26χρονος μέσος από το ξεκίνημα της χρονιάς παρακολουθείτε στενά από διάφορες ομάδες της Ευρώπης. Μια από αυτές είναι η Ρόμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal.com, οι Ρωμαίοι θέλουν να τον αποκτήσουν και το όνομα του είναι σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική ατζέντα των τζιαλορόσι.

Ο Τσίμιροτ φεύγοντας πέρσι από την Τούμπα, τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με την Βελγική Σταντάρ Λιέγης. Ο ΠΑΟΚ είχε βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 2,5 εκατ. ευρώ. Ο άνθρωπος που χειρίστηκε την υπόθεση Τσίμιροτ, ήταν ο Λούμπος Μίχελ. Ο απίστευτος Σλοβάκος παράγοντας δεν μπήκε καν στη διαδικασία να θέσει ως όρο για να γίνει η μεταγραφή, ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Δικέφαλος, σε περίπτωση που ο Γκόικο Τσίμιροτ, πάρει μεταγραφή στη Ρόμα, ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, δεν θα βγει κερδισμένος αλλά χαμένος. Οι βέλγοι έχουν κοστολογήσει τον Βόσνιο διεθνή μέσο με ένα ποσό που ξεπερνάει τα 6 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ