aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο χέρι στην τσέπη για το Καυτανζόγλειο

Το χέρι στην τσέπη για το Καυτανζόγλειο

Λογικά με την καινούργια χρονιά θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα της ριζικής ανακατασκευής του γηπέδου της Τούμπας. Ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το πράσινο φως και οι στενοί συνεργάτες του στην ΠΑΕ είναι έτοιμοι να κάνουν τα επόμενα βήματα. Ένα από αυτά αφορά και τη συμφωνία με τη ΓΓΑ για τη χρήση του Καυτανζογλείου Σταδίου τα επόμενα δύο χρόνια.

Η πρόσφατη χρησιμοποίηση του σταδίου, στον αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, έμοιαζε ως πρόβα τζενεράλε, αλλά παράλληλα έφερε στο φως και αρκετά προβλήματα που υπάρχουν στο εθνικό στάδιο της πόλης, δεκατρία χρόνια μετά την πλήρη ανακαίνισή του. Οι παράγοντες του «Δικεφάλου» πήραν μια… γερή κρυάδα, καθώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της νέας διοίκησης είναι ολοφάνερες οι ελλείψεις. Στο διάστημα της χρησιμοποίησης του γηπέδου συντάχθηκε ένα σχέδιο το οποίο αφορά πλήρες λίφτινγκ, με πολλές παρεμβάσεις στο Καυτανζόγλειο, το οποίο θα αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού υπάρξουν συμφωνίες με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Μια πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για παρεμβάσεις πολλών εκατομμυρίων σε τομείς όπως: κατασκευή νέων σουιτών και των χώρων VIP’s, δημοσιογραφικά θεωρεία σύμφωνα με τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, μεταφορά των τουρνικέ της Τούμπας, κάμερες ασφαλείας υψηλής ανάλυσης, κατασκευή νέων εκδοτηρίων, αντικατάσταση των δύο γιγαντο-οθονών, αποδυτήρια. Και το κυριότερο; Όλα αυτά απαιτούν χρόνο για να γίνουν. Με τον ΠΑΟΚ να πρέπει να περάσει αρχές καλοκαιριού από τον απαραίτητο έλεγχο της ΟΥΕΦΑ.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Καυτανζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, μίλησε για τις επαφές με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», αλλά όπως τόνισε τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΓΓΑ, από την οποία θα ξεκαθαρίσει και το θέμα της αποκλειστικής χρήσης του από τους «ασπρόμαυρους». Το στάδιο ανήκει στο κράτος, αποτελεί το σπίτι αρκετών ομάδων στίβου με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς τη χρήση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ