aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο «αντίο» της ΑΕΚ στον Κώστα Βουτσά (video)

Το «αντίο» της ΑΕΚ στον Κώστα Βουτσά (video)

O Κώστας Βουτσάς λάτρευε την προσφυγική ΑΕΚ, τον παλμό της κερκίδας και το ποδόσφαιρό της. Αγαπούσε από μικρός αυτή την ομάδα και γι’ αυτό επελέγη να είναι ο πρωταγωνιστής στο βίντεο της παρουσίασης του νέου γηπέδου, το Νοέμβριο του 2013.

Η ομάδα της Ένωσης αποχαιρετά τον δικό της Κώστα που δεν πρόλαβε να τη δει να παίζει ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Για ολόκληρη την Ελλάδα, για όλους τους Έλληνες το όνομα του Κώστα Βουτσά θα είναι πάντα ταυτισμένο με το γέλιο, το κέφι και τη χαρά. Για την οικογένεια της ΑΕΚ η σημερινή ημέρα θα αποτελεί για πάντα ημέρα βαθύτατου πένθους και απέραντης θλίψης!

Έφυγε από τη ζωή ένας τεράστιος ηθοποιός, ένας μεγάλος ΑΕΚτζής, εκείνος που πρώτος απ’ όλους μας ξενάγησε στο νέο μας γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Εκείνος που πρώτος έσφιξε τη γροθιά του και μας ένωσε μπροστά στο μεγάλο μας όνειρο!

Κώστα Βουτσά, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Θα ζεις για πάντα στην ψυχή και στην καρδιά μας!

Θα υπάρχει για σένα η θέση σου στην «Αγιά Σοφιά»!

Θα είσαι για πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΣ στη μνήμη μας!

Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του κορυφαίου Έλληνα ηθοποιού!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ